2021. október 7., csütörtök – 14:28
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár Oktatás- és Kutatástámogatási Osztálya és az ELTE Bölcsészettudományi Kari Könyvtár MTMT-képzéseket szervez az ELTE BTK oktatóinak, doktoranduszainak és hallgatóinak.
2021. május 20., csütörtök – 11:45
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár Oktatás- és Kutatástámogatási Osztálya és az ELTE Bölcsészettudományi Kari Könyvtár MTMT képzéseket szervez az ELTE BTK oktatóinak és doktoranduszainak. A meghirdetett alkalmakon bemutatásra kerülnek a publikációk és az idézők feltöltési és kezelési lehetőségei, valamint az MTMT használatának előnyei.
2021. június 3., csütörtök – 15:19
Az egyetemi tanári pályázatokban a tavalyi évben új kritériumként jelent meg, hogy a pályázati anyag részeként csatolni kell a benyújtó intézmény központi könyvtárának igazolását a tudománymetriai adatok hitelességéről.
2021. június 3., csütörtök – 15:05
A Stratégiai Adatbázis (STA) felületén 2021. április 1-jétől a validáláshoz szükség lesz ORCID-azonosítóra, azaz csak akkor lehetséges a validálás, ha az ORCID-azonosító szerepel az adatbázisban az oktató adatlapján.
2021. január 25., hétfő – 15:03
Az ORCID szerzői azonosító egyértelműen azonosítja az oktatókat, kutatókat, így használatával lehetővé válik a szerzők és az általuk írt publikációk összekapcsolása.
Illusztráció szerzője, forrása:
https://www.mtmt.hu/