Teljesüljön az álmod!

A vizsgaidőszak közeledtével – a zöld székpárnákon túl – olvasóinkat kispárnákkal leptük meg, hogy a készülés hevében néha lazíthassanak. A párnák terveit az Egyetemi Könyvtár Nagyolvasójának Lotz Károly freskói ihlették. Arisztotelészre, illetve a geometria múzsájára támaszkodva talán még a legnehezebb időszakban is sikerül új inspirációkat és ötleteket meríteni.

A nemrégiben fennállásának tíz éves jubileumát ünneplő Egyetemi Könyvtárért Alapítvány az évforduló alkalmából az Egyetemi Könyvtár és Levéltár számára az olvasók által kedvelt babzsákok mellett egyedi, iparművész által tervezett természetes alapanyagból készült párnákat adott át a könyvtár által nyújtott kényelmi szolgáltatások bővítése céljából.

Olvasóink a párnákat a Nagyolvasóban vehetik igénybe olvasójegyük leadása ellenében. A szolgáltatás beiratkozott látogatóink számára díjmentes. Minden kedves olvasónknak sikeres tanévzárást, és álmaik beteljesedését kívánjuk!

 

Hasonló álmok megvalósulását segítheti a személyi jövedelemadó 1%-ának az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány részére történő felajánlásával, valamint könyv-örökbefogadással is.

Kitöltött nyomtatványunkat ezen a linken érheti el.

 

Egyetemi Könyvtárért Alapítvány

1053 Budapest, Ferenciek tere 6.

Tel: (+36 1) 411-6738

E-mail: alapitvany@lib.elte.hu

Adószám: 18121362-1-41

Számlaszám: 12010532-00120645-00100003