weboldal

Az Inter-American Development Bank (IDB) publikációi, adatbázisai és adatai a hivatalos weboldalukon érhetők el. Az IDB olyan térségi fejlesztési bank, amely a Latin-Amerika és a Karib-térség országait támogatja különböző fejlesztési projektekkel és programokkal. Az IDB által közzétett információkhoz való hozzáférésért és konkrét tartalomért javasolt a hivatalos IDB weboldalát látogatni, ahol a legfrissebb és releváns információkat találhatja meg.
A Revistas PUCP a Perui Pápai Katolikus Egyetem tudományos folyóiratainak hivatalos portálja, amely teljes szövegben, nyílt hozzáféréssel és digitális formátumban jelenik meg. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a PUCP közösségnek nyújtunk, azzal a céllal, hogy hozzájáruljunk tanházunk folyóiratainak létrehozásához, kiállításához, frissítéséhez és támogatásához.
Az Europeana csapata európai archívumok, könyvtárak és múzeumok ezreivel működik együtt a kulturális örökség szórakoztatási, oktatási és kutatási célból történő megosztásáért. Az Europeana Collections összesen több mint 50 millió digitalizált műhöz (könyv, zenemű, műalkotás stb.) biztosít hozzáférést. Kifinomult kereső és szűrő funkciói segítségével könnyedén megtalálhatja a keresett műveket.
A Magyarországon elérhető elektronikus tudományos tartalmak keresőfelülete.
A Skandináv Együttműködés (Nordic Co-operation) tagjai: Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország, Faroe szigetek, Izland azt a cált tűzték kia maguk elé, hogy ezt a térséget a világ legfenntarthatóbb térségévé tegyék    
Báró Ludvig Holberg (Bergen, 1684. december 3. – Koppenhága, 1754. január 21.) norvég-dán író. Ludvig Holberg a skandináv felvilágosodás korszakának fő figura. Az adatbázisban szövegeinek kritikai kiadását találhatjuk meg, szó magyarázatokkal, bevezetésekkel, kritikai megjegyzésekkel. Az első kiadások fakcsimiléi is megtalálhatóak az oldalon.  
A Google Arts & Culture csapata több mint 2500 múzeummal és galériával működik együtt annak érdekében, hogy bárki bebarangolhassa virtuális túrák keretében a gyűjteményeket.
A szervezet és szabadalmi hivatala fő célja a találmányok jogi védelmének biztosítása a szerződő államokban az egyetlen eurázsiai szabadalom alapján.